Учители, преподавали на лидера на Северна Корея Ким Чен -ун,

...
Учители, преподавали на лидера на Северна Корея Ким Чен -ун,
Коментари Харесай

Какъв е бил Ким Чен - ун като ученик?

Учители, преподавали на водача на Северна Корея Ким Чен -ун, разкриха детайлности към младежките му години, заяви Metro.

Става въпрос за учители, които са му преподавали в неговите юношески години в Швейцария. Той е учил в учебно заведение до Берн под името Пак Ун, като бил представян за наследник на чиновник в посолството на Пхенян. В същото учебно заведение учели по-големият му брат Ким Чен Чул и по-малката му сестра Ким Йо Чен.

Преподавалите разкриват, че той е приказвал добър немски език и е бил фанатик на тематика баскетбол и NBA. Ким Чен – ун е имал и пристрастеност към музиката и немските песни.

Учители разкриват, че като дребен той е бил добре интегриран и демонстриращ упоритост и усърдие.

Разкрива се обаче и случай, в който бъдещият водач вдигнал огромен скандал на приятелката си, до момента в който бил още на 15 години. Причината била, че тя поискала от него да откаже цигарите. По това време той е бил подслушван от южнокорейски сътрудници. Той по този начин крещял на приятелката си, че те в действителност се тормозили за характера му.

Докато бил в Кьониц, бъдещият водач живеел в апартамент в центъра на града покрай дома на швейцарския винопроизводител Доналд Хес. На учебно заведение ходел без конвой, въпреки да има информации, че бил закрилян от възпитаник от горните класове, евентуално скришен телохранител.

Смята се, че той се завръща в Северна Кроея сред 2000 и 2002 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР