Учители на лидера на КНДР Ким Чен Ун, които му

...
Учители на лидера на КНДР Ким Чен Ун, които му
Коментари Харесай

Швейцарски учители, преподавали на диктатора Ким Чен Ун, разкриха шокиращи тайни за тийнейджърските му години!

Учители на водача на КНДР Ким Чен Ун, които му преподавали в Швейцария по време на юношеските му години, разкриха много пикантни детайлности за младия лидер, от чийто дейности през днешния ден целият свят трепери. Подробностите за персоналния живот на Ким те направиха пред „ Сън ”, „ Дейли мейл ” и „ Метро ”. 33-годишният мъж, учил в учебно заведение до Берн под името Пак Ун, като бил представян за наследник на чиновник в посолството на Пхенян. В същото учебно заведение учели по-големият му брат Ким Чен Чул и по-малката му сестра Ким Йо Чен.

Според някогашен учител в учебното заведение „ Либефелд-Щайнхьолцли” в Кьониц, южно от швейцарската столица Берн, Ким играел баскетбол и говорел добре немски с бернски акцент. Като младеж той обичал доста да пее и да слуша песни на немски.

Преподавателите му го разказват като добре интегриран, грижлив и упорит. Съучениците му пък са запомнили пристрастеността му към баскетбола и към професионалната американска лига NBA. Любимият му състезател бил Майкъл Джордан от „ Чикаго булс”.

Според откривател, работил за южнокорейското разузнаване, привилегированият младеж показвал дивия си и несдържан манталитет овреме. Южнокорейските сътрудници евентуално са подслушвали телефона му, тъй като чули по какъв начин 15-годишното момче крещи неистово на тогавашното си гадже. Причина била нейната молба да зареже цигарите, които почнал да пуши от 12-годишен. Изключително грубият метод, по който реагирал ученикът, като й споделил да си затваря устата, бил напряко фрапантен.

Южнокорейският специалист Нам Сун Уок, който разкри случая, твърди, че още тогава е усетил, че нещата ще се усложнят доста, когато младежът порасне. Според него единственият метод Ким Чен Ун да бъде спрян, е като бъде премахнат.

Докато бил в Кьониц, бъдещият водач живеел в апартамент в центъра на града покрай дома на швейцарския винопроизводител Доналд Хес.

На учебно заведение ходел без конвой, въпреки да има информации, че бил закрилян от възпитаник от горните класове, евентуално скришен телохранител.

Кога Ким Чен Ун се е върнал в Северна Корея, също остава мистерия, само че се допуска, че това се е случило някъде сред 2000 и 2002 година

Преди години в международните медии се появи информация, че водачът е привързан към ементала от годините си в Швейцария и на това се дължи неговото не изключително положително здраве и закръглената му фигура. Когато през 2014 година той се появи с бастун и накуцваше, бе изказано съмнение, че е болен от подагра поради преяждане с ементал.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР