Учител в сливенско училище шамаросал и издърпал ухото на петокласник

...
Учител в сливенско училище шамаросал и издърпал ухото на петокласник
Коментари Харесай

Агресия в Сливен - учител удари шамар на ученик в час

Учител в сливенско учебно заведение шамаросал и издърпал ухото на петокласник в час. Случаят е отпреди няколко дни, а тъжба подала майката на момчето Станимира Господинова.

Жената твърди, че Давид е мощно уплашен след случката, отхвърля да посещава даже онлайн часовете по математика, усеща се унизен и изискал да бъде изместен в друго учебно заведение.

" Момчето ми описа, че щракал с химикала си, когато господинът, без никаква забележка, се доближил до него, блъснал му мощен пестник, дръпнал му главата обратно, след което го хванал за двете уши и го вдигнал от стола. Всичко се случило за секунди, а незабавно по-късно учителят споделил на сина ми, че, в случай че продължава по този начин, няма да премине в по-горен клас ", споделя майката.

След жалбата ѝ шефът на Второ ОУ " Христо Ботев " Денко Делчев е изискал писмени пояснения от преподавателя. Самият Делчев признава, че сътрудника му е експерт, до момента не е имал сходни прояви, само че казусът от 14 януари е реалност. Какво ще бъде наказването на учителя ще стане ясно на 7-ми февруари.

По случая инспектори от Регионалното ръководство на образованието ще създадат своите констатации като инспекцията им би трябвало да завърши до 31 януари, заяви началникът на РУО-Сливен Кристина Станкова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР