Учител в Ирландия лежи в затвора заради отказ да признае

...
Учител в Ирландия лежи в затвора заради отказ да признае
Коментари Харесай

Безумие! Пратиха учител в затвора, заради отказ да нарече момче "момиче"! (Още разкрития)

Учител в Ирландия лежи в пандиза поради отвод да признае собствен възпитаник от мъжки пол за момиче и да се обръща към него с местоименията, които възпитаникът му е избрал. Енох Бърк, млад гимназиален преподавател, който има християнско образование, разгласи, че не приема трансджендър идеологията и няма да толерира сходни метафизичен течения в часовете си. Заради това той беше лишен от заплата, уволнен от работа, а по-късно задържан и хвърлен в пандиза, поради решението си да отстоява своята философия.

Драмата стартира през 2022-ра година, когато Бърк отхвърля да се съобрази със заповед на шефа, да се обръща към учениците с полово насочени местоимения, които те избират. Иначе казано - в случай че момче се изживява като момиче, той е задължен да употребява " тя " вместо " той ", а в случай че ученикът не може да дефинира половата си принадлежност да се обръща към него с " то ". Бърк, който е твърдо срещу тези съвременни течения и е с християнски религиозни възгледи, се оповестил срещу сходна политика. Той  е отхвърлен от работа, а по-късно и уволнен.

На опитите му да се върне на работното си място и да продължи да преподава, учебните управляващи дават отговор със правосъдна заповед, а по-късно с арест и затвор за няколко месеца. Близките му провеждат всеобщи протестни акции и упорстват той да бъде освободен. Самият Бърк твърди, че е преследван поради християнските си възгледи.  Каквато и да е истината, безумно е да се арестуват хора, които не възприемат съвременни идеологически възгледи, изкуствено натрапени в обществото.
 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР