Учител в индийския щат Керала се отърва с шок и

...
Учител в индийския щат Керала се отърва с шок и
Коментари Харесай

Учител без да иска уби една от най-отровните змии с... главата си

Учител в индийския щат Керала се отърва с потрес и нерешителност откакто откри, че несъзнателно е превозвал в каската си отровно влечуго, отивайки на работа.

К.А. Ранджит, преподавател в начално учебно заведение и гражданин на град Кочи, карал колелото си 11 км с една от най-отровните змии в света, навита в каската му. Забелязал влечугото едвам откакто минал много разстояние от вкъщи си и свалил шлема си, до момента в който спрял да си почине.

За благополучие, змията, известна като индийски крайт (Common Krait) е била смазана от главата му и умряла, преди да го ухапе, оповестяват локални медии, представени от Спутник.

Той бил шокиран, когато видял опашката на змията да виси от каската му и въздъхнал с облекчение, когато схванал, че змията е мъртва. Колегите му незабавно го завели в локалната болница, където след кръвен тест било доказано, че не е бил ухапан.

"Мисля, че змията може да е попаднала в шлема ми от езерото покрай къщата ми. Но в действителност не усетих нещо извънредно, до момента в който го слагах на главата си оня ден”, сподели след премеждието Ранджит.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР