Учител в гимназия в Казанлък е арестуван за блудство с

...
Учител в гимназия в Казанлък е арестуван за блудство с
Коментари Харесай

Арестуваха 66-годишен учител за блудство с малолетна в Казанлък

Учител в гимназия в Казанлък е задържан за блудничество с малолетна ученичка.

66-годишният мъж е арестуван за 72 часа. Повдигнато му е обвиняване за това, че като надзирател на 13-годишното дете е употребявал властта си и е направил блудствени дейности с него.

Предстои разглеждане от съда на искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него

Районна прокуратура - Казанлък е повдигнала обвинявания по досъдебно произвеждане, формирано на 20 декември 2017 година Според държавното обвиняване на 13 декември мъжът е направил деяние за възбуждане или угаждане на полово предпочитание без съвкупление във връзка с 13-годишно момиче, оповестяват от Апелативна прокуратура в Пловдив.

До момента са осъществени разпити на очевидци пред арбитър и в наличието на контрольор от Детска педагогическа стая, направена е техническа експертиза, приобщени са писмени и материални доказателства и е повдигнато обвиняване.

Предстои определяне на цялостната активност по осъществяване на закононарушение срещу половата цялост.

Районна прокуратура – Казанлък смята, че се касае за висока степен на социална заплаха на действието и на причинителя му, който е направил закононарушението, възползвайки се от ситуацията на контрол по отношение на малолетното лице.

Аргументите на представителя на Районна прокуратура-Казанлък за правомерност на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ е, че следва да се осуети опция за влияние от страна на обвиненото лице по отношение на потърпевшата и очевидци на закононарушението, прецизират от прокуратурата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР