Учител в Германия се изправя пред съда по подозрение в

...
Учител в Германия се изправя пред съда по подозрение в
Коментари Харесай

Германия: Учител отива на съд за канибализъм

Учител в Германия се изправя пред съда по съмнение в ликвидиране на човек и изяждане на части от тялото му, заяви Евронюз.

41-годишният мъж е упрекнат, че е срещнал жертвата си, 43-годишен немски монтьор, в няколко часа преди убийството, заяви немската осведомителна организация DPA.
 Геноцидът над арменците е като страница от готварска книга за канибали Геноцидът над арменците е като страница от готварска книга за канибали
Трябва да уважим жертвите от арменския геноцид. Това сподели от парламентарната естрада водачът на НФСБ Валери Симеонов в декларация от им...

Той е упрекнат в убийството на мъжа поради личното си полово задоволство.

Прокуратурата съобщи, че няма индикации жертвата да се е съгласила да бъде убита.

Имената на обвинения или на жертвата не са разкрити от съображения за дискретност.

След убийството, осъществено през септември предходната година, обвиненият се допуска, че е нарязал тялото на мъжа в жилището му и по-късно е популяризирал елементи от него в разнообразни квартали на града, оповестява dpa.
 Заразени тропически пеперуди раждат канибали Заразени тропически пеперуди раждат канибали
Някъде към Найроби има един тип пеперуда, която постепенно се трансформира в други два типа пеперуди. Само този факт е доста забавен, н...

Полицията търси изчезналия в продължение на седмици, преди някои кости да бъдат открити в гора в северен Берлин и хипотетичният причинител да бъде открит благодарение на полицейски кучета.

Очаква се процесът в щатския съд в Берлин да продължи доникъде на октомври.

През 2006 година немски съд осъди Армин Мейвес за ликвидиране и изяждане на мъж, който е срещнал онлайн. В момента Мейвес излежава.

През 2015 година немски служител на реда беше наказан за ликвидиране на човек, който срещнал във конгрес за интернет чат, отдаден на канибализма. Прокурорите обявиха, че жертвата е мечтала да бъде изядена, само че няма доказателства, че обвиненият в действителност е направил това.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР