Учител по музика педофил, който е малтретирал сексуално две млади

...
Учител по музика педофил, който е малтретирал сексуално две млади
Коментари Харесай

Учителят по музика „чудовище“, който уринира в устата на момчето, може да обучава младежи под 16 години, когато бъде освободен

Учител по музика педофил, който е малтретирал полово две млади момчета и даже е уринирал в една от устата им, е вкаран в пандиза, откакто жертвите му чакат 25 години за правдивост.

Тъй като Томас Роджърс, който е бил на 17-18 години по време на офанзивите, е бил в пандиза за четири години, стана ясно, че ще му бъде разрешено да продължи да преподава на младежи, откакто бъде освободен. Сега на 44 години той се яви за изговаряне на присъдата в кралския съд на Снаресбрук в черен костюм, разкопчана жълта риза и шал с претекстове на пиано.

Музикантът от Балморал Клоуз, Билерикай, беше наказан с единомислеща присъда по едно обвиняване. за непочтено нахлуване над мъж и две обвинявания за непочтено отношение към дете след развой през декември предходната година. Хормайсторът, пианистът и флейтистът, който стана „ необятно почитан “ член на общността в Есекс след закононарушенията, се радваше на поддръжка от претъпкана социална изложба.

Съдът изслуша по какъв начин минимум четири пъти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР