Учител по физическо възпитание в Русе бе осъден на 8

...
Учител по физическо възпитание в Русе бе осъден на 8
Коментари Харесай

Учител по физическо е осъден на 8 г. затвор за блудство

Учител по физическо образование в Русе бе наказан на 8 години отнемане от независимост за блудствени дейности и полови контакти с деца, ненавършили 14 години.

Това е първото сходно дело, което трябваше да прегледа и реши състав на Окръжен съд - Русе, и след година и половина развой през днешния ден бе произнесена присъдата – 8 години отнемане от независимост за 45-годишния Ивайло Александров, който в продължение на повече от 4 години е правил блудствени дейности и полови контакти с деца, ненавършили 14 години. До разкриването на това продължаващо закононарушение се стига, откакто родители подават сигнал до шефа на учебното заведение, мощно обезпокоени от това, което се случва с щерка им. Едно от пострадалите девойки даже е направило опит за самоубийство, осведоми БНР.

,,Прокуратурата ще апелира и двете оправдателни учредения. Те на процедура водят до доста по-тежко наказване – от 5 до 20 години – и ние по тази причина сме поискали наказване от 14 години, тъй като е малко над средата, която планува пандиза, с оглед отегчаваща отговорността събитие, с оглед публичната заплаха на извършеното'', разгласи прокурорът по делото Николай Николов и изясни, че по време на производството се е наложило още веднъж да се разпитват девойките, което в допълнение ги е травмирало.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР