Учител от Монтана е най-добрият арт педагог в света. Таня

...
Учител от Монтана е най-добрият арт педагог в света. Таня
Коментари Харесай

Гордост! Учител от Монтана е най-добрият арт педагог в света /снимки/

Учител от Монтана е най-хубавият арт възпитател в света.
Таня Василева е учител по изобразително изкуство. Тя е определена от всички художествени учебни заведения по света, участващи в Международните състезания на "Charumela "- Бангладеш, "INTERNATIONAL ART TEACHER EXCELLENCE AWARD 2021 ", за "Най-добър арт възпитател в света " поради работата ѝ като началник на студиото по изобразително изкуство.
Наградата е присъдена от Международен комитет за другарството на Художественото учебно заведение "Charumela " в Бангладеш. В състезанието вземат участие школи от над 50 страни в света, наградените учители са 13, а в България те са 4 - от Плевен, Хасково, Попово и Монтана.
"За мен тази премия значи, че би трябвало да се работи още по-усилено с децата ", споделя Таня Василева.
"Тази организация започва една самодейност за деца, които се занимават с изкуство и по време на Коронавирус епидемията. Миналата година започнаха да пускат състезания на разнообразни тематики. Самата организация афишира тематиката в доста къс период и се затваря незабавно състезанието, и за несъмнено време би трябвало да се гласоподава, за която рисунка им харесва от другите интернационалните студиа и школи. А аз мога за други, само че не и за своите деца да гласоподавам. В този конкурс вземат участие над 50 страни. За да вземам участие в него, трябваше да съм се присъединила в избран брой състезания на няколко тематики. 25 деца участваха. Златен орден имат 7 деца от студиото, а другите деца получиха документи. Темите бяха световни: мир, животни, другарство. Аз се изненадах, че съм отличена като началник на студиото по изобразително изкуство и определена измежду толкоз доста интернационалните педагози от целия свят и съм отличена с интернационален документ ", съобщи учителката.
Оценката за най-хубав арт възпитател в света се базира на показаните рисунки на учениците на дадения възпитател.
Дивна Илчева е наградена със златен орден и документ, тя взе участие с рисунка Дракон с издраскване. Рисунката взе участие онлайн в състезанието в Бангладеш. Велина Бойчева и Красен също имат златни медали.
"За мен тази премия значи, че би трябвало да се работи още по-усилено с децата ", споделя Таня Василева.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР