Училищният съвет на Флорида прие резолюция във вторник, призоваваща за

...
Училищният съвет на Флорида прие резолюция във вторник, призоваваща за
Коментари Харесай

Училищният съвет на Флорида иска от съоснователя на Moms for Liberty да подаде оставка на фона на сексуалния скандал със съпруга на председателя на Републиканската партия

Училищният съвет на Флорида одобри резолюция във вторник, призоваваща за оставката на един от своите членове, съоснователката на Moms for Liberty Бриджит Зиглър, на фона на следствие за обезчестяване на нейния брачен партньор, държавен ръководител на Републиканската партия.

Училищният съвет на окръг Сарасота не може да изгони Бриджит Зиглър от панела, само че гласоподава с 4-1, с цел да предложи тя да се отдръпна поради следствията от абсурда със секс бомба.

Зиглер, която гласоподава срещу двупартийната мярка, я отхвърли като „ беззъба “ и сподели, че е „ разочарована “. Тя не даде никакви индикации, че ще подаде оставка – и остана на подиума след гласуването.

Председателят на борда Карън Роуз, която показа резолюцията против Зиглър, сподели в имейл, че е „ шокирана и надълбоко натъжена “ от обвиняванията в обезчестяване, ориентирани към нейния брачен партньор, държавния ръководител на републиканците Кристиан Зиглър, и признанията на двойката, че са правили тройка преди този момент с обвинителя.

„ Аз персонално ме е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР