Училището в село Бело поле, община Благоевград в последно време

...
Училището в село Бело поле, община Благоевград в последно време
Коментари Харесай

Тъжната картина на разбито училище в Благоевградско - ще може ли да стане детска градина?

Училището в село Бело поле, община Благоевград напоследък е поле за вандализъм, няма по-тъжна панорама и то към 24 май от опустошено школо, от което знанието си е отишло, и в никакъв случай към този момент няма да се върне, съобщи БГНЕС.
Основно учебно заведение " Васил Левски " в Бело поле, намиращо се на 3 км. от регионалния център не действа от горе-долу от 2007 година, когато страната ни стана член на Европейския съюз.
 Само за пет месеца: 50 набези над влакове у нас Само за пет месеца: 50 набези над влакове у нас
50 набези против влакове на държавните железници са регистрирани от началото на годината. 13 са покушенията против влакове на БДЖ от н...
Кметът Иван Стойчев се зарече пред кореспонденти, че повече няма да пуска деца с претекста да имат собствен клуб, откакто не пазят имуществото. По стълбите са разпилени диапозитиви, учебната документи, разхвърляна по земята, съжителства с празни бутилки алкохол и енергийни питиета. Прозорците са изпочупени с камъни.
" Който чупи, ще заплаща ", зарече се кметът Стойчев, а с цел да не е вандализмът неизвестен, ще се слагат камери.
В учебната постройка се съхраняват съдовете и посудата за обичайния курбан за " Св. Богородица ", който се дава в учебния двор, защото храма е в съседство със затвореното школо. А на покрива на двуетажното някогашно учебно заведение се веят останките от националния трибагреник-изпокъсан и старомоден. Идеята на кмета е да настани на първия етаж детската градина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР