Училищен съвет на Манхатън одобри резолюция, която може да доведе

...
Училищен съвет на Манхатън одобри резолюция, която може да доведе
Коментари Харесай

Училищният съвет на Ню Йорк одобрява резолюция, която може да забрани на транссексуални спортисти да участват в спортовете за момичета

Училищен съвет на Манхатън утвърди резолюция, която може да докара до това, че транссексуалните спортисти към този момент нямат право да вземат участие в спортове за девойки спортове.

Community Education Council District 2, най-големият регион на учебното настоятелство в Манхатън, утвърди резолюция 8 към 3, която подтиква Министерството на образованието на града да преразгледа политиките, които разрешават на тези транссексуални спортисти да вземат участие в спорта за девойки, заяви New York Post.

Резолюция 248, която беше посрещната със мощни рецензии от членовете на общността, също приканва за присъединяване на родителите в бъдещите решения.

В допълнение, бранителите приканват за изясненост по какъв начин в началото е взето решението да се разреши на транссексуални спортисти да вземат участие в спортни стратегии, където те постоянно имат физически преимущества пред останалите състезатели.

Манхатънско учебно заведение регионалният директорски съвет утвърди резолюция, която може да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР