Училище в Масачузетс е въвлечено в напрежение, след като според

...
Училище в Масачузетс е въвлечено в напрежение, след като според
Коментари Харесай

Майка се ядосва срещу училище, след като дъщеря й е била тормозена в онлайн „търг за роби“: „Сериозна липса на разбиране“

Училище в Масачузетс е въвлечено в напрежение, откакто съгласно известията възпитаници са претърпели расистки тормоз в „ търг за плебеи “ " в Snapchat, като отговорът на учебното заведение провокира гнева на някои в общността.

" Стана явно очевидно, че има сериозна липса на схващане и ангажираност измежду административното управление за гарантиране сигурността и благосъстоянието на всички възпитаници заради тяхната раса и/или етническа принадлежност “, сподели Алисън Лопес, майката на една от хипотетичните жертви на тормоз, за ​​която съгласно известията е наддавано в онлайн търга, пред локалния издател WWLP.

Тя сподели, че срещата с регионалните админи я е оставила „ надълбоко разочарована “ макар очакванията й за „ забележителна смяна “.

Ученици в учебно заведение в Масачузетс се завръщат от зимна почивка в понеделник и ще участва на заседание за открит разговор, поддръжка и насоки за справяне с предизвикателни обстановки както вътре, по този начин и отвън училищ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР