Училище е блокирано след получаване на бомбена заплаха. Полицията потвърди,

...
Училище е блокирано след получаване на бомбена заплаха. Полицията потвърди,
Коментари Харесай

Училище в Ковънтри е блокирано след бомбена заплаха, тъй като учениците са предупредени да „стоят настрана“

Училище е блокирано след приемане на бомбена опасност.

Полицията удостовери, че е получила позвъняване на 999 от учебно заведение Фоксфорд в Ковънтри по-рано тази заран по отношение на опасността. По-рано през днешния ден беше изпратено известие до родителите и полагащите грижи от учебното заведение, с цел да се изясни, че „ непредвидени условия на мястото на учебното заведение “ значат, че учебното заведение не може да отвори през днешния ден, оповестява Coventry Live. То не съдържа детайлности за случая.

Съобщава се, че редица възпитаници към този момент са тръгнали на учебно заведение досега, в който е изпратено известието. В някои случаи родителите трябваше да се обадят на децата си, с цел да оповестят новината за затварянето, до момента в който други бяха отхвърлени на мястото на учебното заведение.

Говорител на полицията удостовери, че не е намерено нищо съмнително. Изявлението на полицията в Уест Мидландс гласи: „ Бяхме извикани в учебно заведение Фоксфорд, Grange Road, малко след 7:30 сутринта тази заран (10 април), откакто беше получена бомбена опасност. Полицаи присъств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР