Училищата трябва да направят повече, за да защитят децата по

...
Училищата трябва да направят повече, за да защитят децата по
Коментари Харесай

Училища рискуват живота си с позицията си по физическо възпитание през месец Рамадан, предупреждава бивш учител

Училищата би трябвало да създадат повече, с цел да защитят децата по време на Рамадан - или ще понесат евентуално съдбовните последствия, предизвести някогашен преподавател по физическо образование.

Мюсюлманските възпитаници се предизвикват да продължат уроците по физическо образование както нормално, макар спазването на свещения месец на постите, само че не са издадени публични насоки на национално равнище за отбрана на тях и учителите. Д-р Irfan Khawaja, който е старши учител по физическо образование и е бил преподавател повече от 10 години, споделя, че това излага живота на риск, защото тялото естествено се бори с смяната.

Д-р Khawaja, 37, сподели дейностите постоянно не се трансформират или поправят, с цел да дават отговор на опциите на мюсюлманските възпитаници, които не могат да ядат или пият, в това число вода, до залез слънце. Преподавателят, самият той практикуващ мохамеданин, сподели на Mirror: „ Те (учителите) би трябвало да понижат интензивността на дейностите, които преподават, или да трансформират напълно това, което пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР