Ученият и изследовател на НЛО д-р Стивън Гриър твърди, че

...
Ученият и изследовател на НЛО д-р Стивън Гриър твърди, че
Коментари Харесай

Уфолог твърди: Хора се кръстосват с извънземни

Ученият и откривател на НЛО доктор Стивън Гриър твърди, че се вършат секрети опити, покровителствани от държавното управление на Съединени американски щати, които съгласно него включват съчетание на човешка и извънземна ДНК, написа Daily Star.

В извънредно изявление за YouTube канала VLAD TV Гриър показва подозрения по отношение на опцията за естествено размножаване сред типовете, само че упорства, че са извършени междувидови класифицирани опити.

Д-р Гриър цитира не по-малко от 119 случая на удари на НЛО със Земята, като акцентира, че " естественото " възпроизвеждане сред хора и извънземни е малко евентуално. Той показва подозрения по отношение на опцията за сходно събитие, макар че признава, че с потреблението на съвременни технологии като CRISPR и клонирането могат да се реализиран някои резултати.



Според учения извършените опити, включващи сливането на човешка и извънземна ДНК, са основали странни форми на живот, частично човешки, частично извънземни. Той не изключва опцията за основаване на хибриди посредством модерни генетични технологии.

Д-р Гриър също по този начин разкрива, че има стратегии, ориентирани към основаване на умишлен интерфейс сред човек и машина, което съгласно него е опит за хакване на навигационните системи на галактическите кораби. Той акцентира, че тези секрети планове освен се реализират, само че и не престават. По време на диалога Гриър също по този начин декларира, че извънземни кораби са били открити и изучавани от 30-те години на предишния век, написа Лупа.бг.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР