Учениците вече са в пролетна ваканция. Предвид изпитанията пред тях

...
Учениците вече са в пролетна ваканция. Предвид изпитанията пред тях
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив: Спортна занималня чака децата ви

Учениците към този момент са в пролетна почивка. Предвид тестванията пред тях поради пандемията - най-вече онлайн образование и липса на всевъзможни интензивности на открито, децата имат потребност от нещо друго, разтоварващо и по едно и също време с това възпитаващо и занимателно.

Тази опция предлага спортната занималня " Kids smiles ", която се намира в Младежкия център на Гребната база в Пловдив. От през днешния ден до края на седмицата там учениците ще могат да прекарат незабравима пролетна почивка и да укрепнат здравето си.

" Това е прелестен миг децата да оставят телефоните и учебниците си за малко и да поемат глътка чист въздух. Ние още веднъж сме на ваше разположение и ще предоставим опция на деца да играят, да се веселят и спортуват ", гласи анонсът на занималнята.

Разнообразните спортни и просветителни интензивности ще стартират от 8 сутринта и ще завършват в 18 часа всеки ден до петък.

Учениците ще имат и два дни да си починат, преди още веднъж да залегнат над учебниците, защото ваканцията завършва на 11 април.

Спортната занималня ще ангажира децата и през лятната почивка с плажен волейбол, тенис на корт, лека атлетика, футбол, шах, водна аеробика, зумба фитнес, извършения по британски език и разнообразни занимателни игри.

Пролетната спортна занималня е подобаваща за деца от 6 до 12 години. Записването става с предварителна спогодба посредством телефон, мейл или на персонално известие през Facebook страницата.

Ако детето ви не е спортна натура и отхвърля какъвто и да е спорт, заведете го в спортната занималня в " Смирненски ". Там неговият интерес е преди всичко и ще се почувства удобно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР