Учениците във варненските общини Провадия и Бяла са в грипна

...
Учениците във варненските общини Провадия и Бяла са в грипна
Коментари Харесай

24 часа: Още две варненски общини обявиха грипна ваканция

Учениците във варненските общини Провадия и Бяла са в грипна почивка от през днешния ден до петък, 6 март, поради високия % заболели. Това става с предписание на общинските кметове, научи " 24 часа " от от оповестените заповеди в уеб страницата на Регионалното ръководство на образованието.

``
реклама

В община Провадия на детските заведение се не разрешава осъществяване на всеобщи мероприятия. Разпореден и засилен утринен медицински филтър за забавачниците. В община Бяла също зачестяват случаите на заболели възпитаници. По последни данни отсъстващите от учебно заведение заради грипни болести е над 15 на 100.

Припомняме ви, че всички възпитаници в Община Варна също са в грипна почивка от 4 до 6 март в това число. В петък от 14.00 часа в Регионалната здравна ревизия ще заседава Комисията за битка с грипа и острите респираторни болести.

До 6 март община Варна е в грипна зараза. До петък в това число се приключват плановият банкет, плановите интервенции и свижданията в лечебните. Прекратена е и работата на детските и женски съвещания, както и на профилактичните имунизации и реимунизации. Здравните управляващи разпоредиха и да не се организират мероприятия с всеобщ темперамент на закрито.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР