Учениците от Средно училище Св. Св. Кирил и Методий -

...
Учениците от Средно училище Св. Св. Кирил и Методий -
Коментари Харесай

Отбора по футбол от СУ „Св. Св. Кирил и Методий” - град Симитли грабна трето място във финалните национални ученически игри по футбол за юноши

Учениците от Средно учебно заведение „ Св. Св. Кирил и Методий ” - град Симитли, участваха във финалните национални училищен игри по футбол за юноши 5-ти – 7-ми клас в Разград.

Те се класираха на призовото ТРЕТО място, като премериха сили с най-хубавите учебни заведения по футбол от Разград, Ямбол, Плевен, Варна и София. Ръководител на тима е Кристиян Крушов - преподавател по физическо образование и спорт. Това е следващия триумф на въпитаниците от СУ - Симитли.

Благодарение на шефа на учебното заведение - госпожа Таня Янкова, те имаха опцията да се допрян до звездите във футбола на България - Кирил Десподов, Козмин Моци и други футболни персони. Футболистите се срещнаха с всяко дете. Средношколците направиха фотоси за спомен с тях и получиха подписи. Пожелаха на децата сбъдване на фантазиите им - да станат световноизвестни футболни звезди.

Учениците и ръководителят на тима са горди от представянето и преживяването във финалните национални училищен игри в град Разград.

Отборът е получил поддръжка и от шефа на СУ - град Симитли и от изпълнителния шеф на „ Септември ” Симитли - Пламен Скендерски.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР