Учениците от София-град и областите Благоевград, Кюстендил и Плевен излизат

...
Учениците от София-град и областите Благоевград, Кюстендил и Плевен излизат
Коментари Харесай

От понеделник учениците в още четири области излизат в грипна ваканция

Учениците от София-град и областите Благоевград, Кюстендил и Плевен излизат в грипна почивка от понеделник – 28 януари 2019 година, оповестиха от пресцентъра на министерството на образованието.

Учебни занятия в благоевградските и кюстендилските учебни заведения няма да се организират до 1 февруари в това число. В столицата и в Плевен неучебните дни не престават до 5 февруари в това число, когато е междусрочната почивка. Учениците би трябвало да са на учебно заведение на 6 февруари.

Днес, 25 януари 2019 година, занятия няма в 1039 учебни заведения в страната. По наставления на РЗИ са затворени по 8 учебни заведения в областите Враца и Кюстендил, по 7 в Ловеч и Силистра, и 4 в област Бургас. Продължава да не се учи в 194 учебни заведения в област Пловдив, в по 122 учебни заведения в областите Варна и Пазарджик, в 80 в област Хасково, в 69 в област Добрич, както и в 97 в София-област.

Удължена е грипната почивка за учениците в 43 учебни заведения в област Ямбол до 28 януари в това число. Не се учи в още 72 учебни заведения в област Кърджали, в 60 в област Смолян, в 71 в област Сливен, в 38 в област Перник и в 32 учебни заведения и в две детски градини във област Видин.

В три учебни заведения в област Разград - ОУ "Христо Ботев " в с. Острово, ОУ "Христо Ботев " в с. Веслец и в ОУ „ Васил Левски “ в с. Сушево, община Завет, също не организират занятия заради висока заболеваемост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР