Учениците от първи до дванадесети клас ще се върнат в

...
Учениците от първи до дванадесети клас ще се върнат в
Коментари Харесай

Министър Кацаров обяви кога всички ученици се връщат в учили...

Учениците от първи до дванадесети клас ще се върнат в учебно заведение от понеделник, съобщи здравният министър Стойчо Кацаров. Те ще се тестват един път седмично с щадящи Коронавирус проби. Учителите обаче не престават да се тестват два пъти.

По думите му заболяемостта спада и това разрешава тестването да е един път. Кацаров подсети тезата си, че здравното министерство не е задължено да купува проби, а единствено оказва помощ на МОН.

По оценка на здравните управляващи контрактуваните проби ще стигнат най-малко доникъде на януари.

Кацаров съобщи, че нямат затруднена връзка с просветителното министерство. Повод бе изявлението на просветния министър Николай Денков, че връзката сред двете институции е сложна.

Здравният министър разгласи, че плановият банкет в лечебните заведения стартира от понеделник и заповедта за възбраната му се анулира.

Кацаров бе на откриването на новия монопланов ангиограф в Националната кардиологична болница.

Апаратът ще бъде в помощ на експертите при използването на най-съвременните способи за лекуване на болести на сърдечно-съдовата система
Свързани вести Важно за всички възпитаници: Ето по кое време министър Денков ги връща в клас Министър Денков сподели по кое време се връщат огромните възпитаници в клас МОН разполага с проби за дребните възпитаници до 10 декември
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР