Учениците от 5-и до 12-и клас в редица градове преминават

...
Учениците от 5-и до 12-и клас в редица градове преминават
Коментари Харесай

Стартира дистанционно обучение за учениците от 5-и до 12-и клас в редица градове

Учениците от 5-и до 12-и клас в редица градове минават към отдалечено образование.

В Благоевград това става от през днешния ден за интервал от две седмици, като част от спомагателните противоепидемични ограничения.

Също от през днешния ден учениците от 5 до 12 клас в община Враца минават в отдалечена форма на образование.

За цялата област Враца са в действие и спомагателни ограничения против разпространяването на ковид.

Прекратяват се плановият банкет и плановите интервенции в лечебните заведения. Предпазните маски стават наложителни на открити места, където има събиране на повече хора.

Затварят се обучителни школи, танцови, спортни и фитнес зали. Забранява се провеждането на конференции, семинари и образования на закрито. Затяга се контролът по осъществяването на всички противоепидемични ограничения.

От през днешния ден до втори април образователните занятия от 5-и до 12-и клас в област Ямбол също ще се организират в електронна среда.

За този интервал стопират и груповите извънкласни действия. При случаи на ковид измежду личния състав или децата в детските ясли и градини, ще се преценя нуждата от затваряне на детското заведение.

От на следващия ден се преустановяват присъствените образователни занятия в учебните заведения и центровете за поддръжка на личностно развиване за учениците от 5-ти до 12-ти клас и в област Бургас.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР