Учениците от 5-и до 12-и клас в редица градове преминават

...
Учениците от 5-и до 12-и клас в редица градове преминават
Коментари Харесай

Ето в кои градове учениците минават на дистанционно обучение

Учениците от 5-и до 12-и клас в редица градове минават към, обобщава БНР.
В Благоевград това става от през днешния ден за интервал от две седмици, като част от спомагателните противоепидемични ограничения.
Също от през днешния ден учениците от 5 до 12 клас в община Враца минават в отдалечена форма на образование.
За цялата област Враца са в действие и спомагателни ограничения против разпространяването на ковид.
 Над 5,5 милиона лв. месечно костват на страната онлайн образованието и карантината Над 5,5 милиона лв. месечно костват на страната онлайн образованието и карантината
Колосална сума е изплатена на родителите, употребили неплатен отпуск поради децата си, които са учили онлайн или са били под карантина за...
Прекратяват се плановият банкет и в лечебните заведения. Предпазните маски стават наложителни на открити места, където има събиране на повече хора.
Затварят се обучителни школи, танцови, спортни и фитнес зали. Забранява се провеждането на конференции, семинари и образования на закрито. Затяга се контролът по осъществяването на всички противоепидемични ограничения.
От през днешния ден до втори април образователните занятия от 5-и до 12-и клас в област Ямбол също ще се организират в електронна среда.
За този интервал стопират и груповите извънкласни действия. При случаи на ковид измежду личния състав или децата в детските ясли и градини, ще се преценя нуждата от затваряне на детското заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР