Учениците от 12 клас при СУ Тодор Кирков“ – гр.

...
Учениците от 12 клас при СУ Тодор Кирков“ – гр.
Коментари Харесай

Ученици от СУ „Тодор Кирков“ в Ловеч успешно участват в Национално състезание за икономисти на английски език

Учениците от 12 клас при СУ „ Тодор Кирков “ – гр. Ловеч, вземат участие в Национално съревнование за икономисти на британски език, чиято организация и осъществяване се реализира в партньорство сред Професионалнагимназия по стопанска система „ Иван Илиев “ гр. Благоевград и Американски университет в България, с поддръжката на РУО – Благоевград.

На 09.03.2022 година се организира първият кръг от надпреварата, състоящ се от тест за установяване на равнището на подготовка по британски език. В идващия втори кръг не престават учениците от 12 клас – Анастасия Горанова, Елиза Михайлова и Цветелина Богоева. В този кръг трите девойки ще пишат есе на британски език на тематика „ Висока инфлация – проблем и предизвикателство “ и ще покажат уменията си за водене на диалог на британски език с представители на Американския университет в Благоевград.

При класиране и присъединяване в трети кръг участничките ще изготвят и защитят презентация на британски език за създаване на бизнес в обитаемо място в България. Задачите, които би трябвало да изпълнят, са директно свързани с предметите, изучавани от учениците отстрани „ Предприемачески “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР