Ученици от СУ Цанко Церковски“ от Полски Тръмбеш участваха в

...
Ученици от СУ Цанко Церковски“ от Полски Тръмбеш участваха в
Коментари Харесай

Млади огнеборци завоюваха множество медали в международни игри за спасители в Русия

Ученици от СУ „ Цанко Церковски “ от Полски Тръмбеш участваха в IV Международни игри за млади пожарни спасители „ Юннны спасатель 2018 година “ в Калужка област, Русия и се завърнаха с голям брой оценки.
 pojarna1  pojarna2  pojarna3  pojarna
Отборът, под управлението на шефа на школото Стефка Трайчева и с треньор началникът на РСПБЗН Полски Тръмбеш основен контрольор Илиян Илиев, бе определен да показа България в надпреварите. Тимът е с опит и е дълготраен участник в републикански и интернационалните надпревари за млади пожарникари и спасители.

„Съревнованията се организираха в база „ Голицыно “, Калужска област, където младите пожарникари се надпреварваха с тимовете на Беларус, Азербайджан, Сърбия и два тима на Русия в 6 дисциплини и 3 конкурса“, обясниха ръководителите.

Българските млади огнеборци се показали почтено като завоювали първо място във фотоконкурс „ Моя страна, моя команда “, сребърен орден за Станислава Христова в самостоятелната дисциплинираност „ Плуване 50 м “, пет бронзови медала в дисциплините – „Пожарна щафета“, „ Дистанция маршрут выживания “, „ Операция за търсене и избавяне “, Комбинирана дисциплинираност „ Плуване “, „ Комбинирана щафета “ и трето място в конкурс „ Визитна картичка. В комплексното класиране нашият тим се класирал на четвърто място.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР