Ученици от Стара Загора радват хората от града с добра

...
Ученици от Стара Загора радват хората от града с добра
Коментари Харесай

Ученици направиха огромен жест за малките деца СНИМКА

Ученици от Стара Загора радват хората от града с добра самодейност. Младежите са избрали междублоково пространство, на което са нарисували забавни и просветителни игри за дребните деца.

Вложените от възпитаниците на локална гимназия старания не остават незабелязани. Живущите в региона са им извънредно признателни за осъществяването. Те приветстват концепцията и са признателни за жеста.

„ Днес не желая да дам глас на нещо неприятно,но желая всички да чуят за нещо прелестно. Искам да благодаря на група младежи, възпитаници от Професионалната гимназия по строителство архитектура и геодезия “ЛУБОР БАЙЕР”облагородяват градски пространства. Днес са избрали двора на нашия блок, нарисуваха място, на което нашите дребни деца да се радват и играя, а ние ще се стараем да поддържаме чисто! Благодаря, скъпи, младежи!, “ написа млада жена.

Както към този момент ви разказахме има група възпитаници, които по напълно друг метод избират да прекарат лятната си почивка. Вместо да опитат да са потребни за себе си или за близките, пловдивска групичка деца замерят с камъни контейнери за отпадък.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР