Ученици от Средно училище „Христо Ботев“ – Враца се включиха

...
Ученици от Средно училище „Христо Ботев“ – Враца се включиха
Коментари Харесай

Ученици от СУ Христо Ботев-Враца се включиха в последната среща по проект Многоезичие /снимки/

Ученици от Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ – Враца се включиха сполучливо в последната среща по план „ Многоезичие “ /Multilanguage Learning to Know/, ДОГОВОР № 2019-1-BG01-KA229-062252 финансиран от стратегия Еразъм +, оповестиха от управлението на школото.
В интервала 3 – 9 май представители на десети и единадесети клас посетиха Португалия, където организираха голям брой публични и неофициални срещи, уроци по португалски език и просвета и се срещнаха с традициите на страната-домакин.
Домакините демонстрираха забележителностите на района и цялата група беше публично посрещната и приветствана от кмета на Вила Верде – Джулия Фернандеш. Тя срещна гостите с региона, която ръководи, а от своя страна те показаха своите учебни заведения и страни.
Изучаването на езика на една страна е обвързвано с проучването на историята и културата и опцията да се посетят знакови забележителности в и към Брага и град Порто за следващ път беше в помощ за преодоляването на португалския език
Учениците от България, Турция, Чехия и Португалия сложиха началото на края на едно странствуване, което стартира през 2019 година във Враца и завърши с слагането на пиесата „ Пепеляшка “ във Вила Верде, Португалия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР