Ученици от ППМГ Акад. Иван Ценов“ във Враца се върнаха

...
Ученици от ППМГ Акад. Иван Ценов“ във Враца се върнаха
Коментари Харесай

Ученици от Математическата във Враца се върнаха с медали от състезанието Финансова грамотност /снимки/

Ученици от ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ във Враца се върнаха с медали от Националния кръг на надпреварата „ Финансова просветеност “. Възпитаниците на гимназията за следващ път демонстрираха високи резултати, като се завърнаха с два сребърни и един бронзов орден. Калоян Сираков от 5 клас и Павлин Лалковски от 12 клас завоюваха сребърни медали, а Денислав Ценов от 7 клас – бронзов.
Националното съревнование „ Финансова просветеност “ е за възпитаници от V до XII клас и се провежда от Министерство на образованието и науката. Допуснати за народен кръг от страната бях 300 ученика, от които 11 от ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ – Враца. Учениците класирали с в челната десятка на надпреварата са Валери Ташев от 6 клас – 5 място, Димитър Ангелов от 6 клас – 10 място, Теодора Христова от 7 клас – 8 място, Никола Дебърски от 8 клас – 4 място, Деница Йорданова от 10 клас – 6 място.
Грамоти за положително показване получиха и учениците Даниел Скретинг и Цветелина Цветанова от 5 клас и Давид Иванов от 6 клас. 
Учителите, подготвили учениците за надпреварата, са Галя Петрова, Ангелина Банчева, Калин Конов, Веселка Вълова и Нели Симеонова.
" Пожелаваме триумфи на нашите ученици и нови самопризнания за положения труд.
Благодарности на Община Враца за съдействието! ", написаха от управлението на ППМГ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР