Ученици от ПМГ Константин Величков“ с отлично представяне на Национална

...
Ученици от ПМГ Константин Величков“ с отлично представяне на Национална
Коментари Харесай

Учениците от Математическата с олимпийски успехи

Ученици от ПМГ „ Константин Величков “ с чудесно показване на Национална олимпиада по информатика. От 11 до 13 май в Търговище се организира XVI Национална олимпиада по Информационни технологии.

До националния кръг на Олимпиадата бяха позволени 163 възпитаници, разпределени в две възрастови групи – 5-8 клас (категории „ Мултимедия “ и „ Уеб уебсайт “) и 9-12 клас (категории „ Интернет приложения “, „ Приложни стратегии “ и „ Мултимедийни приложения “).

Три плана в категория „ Уеб уебсайт “ (възрастова група 5-8 клас) и един в категория „ Интернет приложения “ (възрастова група 9-12 клас) бяха на ученици на Математическата гимназия в Пазарджик.. Заслужено самопризнание на високо равнище за труда и уменията си получиха Ангел Стойнов и Станислав Апостолов от 8. клас, Виктор Вукев и Николай Стоянов от 6. клас, Адем Црънчалиев и Росица Деянова от 11. клас с началник Валентина Малинова и Атанас Бунчев от 7. клас и Теодора Бунчева от 5. клас с началник инж. Лидия Сиракова.

Специални възторженостти за Ангел Стойнов и Станислав Апостолов и ръководителят им Валентина Малинова за извоюваното ТРЕТО място в категория „ Уеб уебсайт “. През предходната година третото място на Олимпиадата бе извоювано от различен ученик на госпожа Малинова – Стилиан Величков.

Поздрави за чудесното си показване заслужават и останалите наши участници:

Виктор Вукев и Николай Стоянов (р-л Валентина Малинова) – VII място в категория „ Уеб сайт;
Адем Црънчалиев и Росица Деянова (р-л Валентина Малинова) – XI място в категория „ Интернет програмиране “;
Атанас и Теодора Бунчеви (р-л инж. Лидия Сиракова) – XVI място в категория „ Уеб уебсайт.
В общото класиране, което включва и резултатите от теста, и показване и отбрана на план възпитаниците на ПМГ „ К. Величков “ получиха надлежно:

Атанас Бунчев – отличен 5.75
Виктор Вукев – отличен 5.75
Ангел Стойнов – отличен 5.50
Станислав Апостолов – отличен 5.50
Николай Стоянов – отличен 5.50
Адем Црънчалиев – доста добър 5.25
Росица Деянова – доста добър 5.25
Теодора Бунчева – доста добър 4,75
 „ Изключително съм горда с триумфа на нашите възпитаници. От сърце им искам да бъдат на първо място здрави, да не престават да мечтаят и да преследват фантазиите си! Да запазят откровените и чисти страсти в себе си! И най-после желая да им напомня една мисъл на  Хенри Дейвид Торо:„ Ако сте построили крепости във въздуха, работата ви не е била безрезултатна — там им е мястото. Остава под тях да положите основите. ", описа учителката им Валя Малинова. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР