Ученици от ПГ по ХВТ Св. Димитрий Солунски в Асеновград

...
Ученици от ПГ по ХВТ Св. Димитрий Солунски в Асеновград
Коментари Харесай

С благотворителен базар ученици от Асеновград помагат на нуждаещи се

Ученици от ПГ по ХВТ " Св. Димитрий Солунски " в Асеновград събраха тъкмо 1730 лева, посредством благотворителен кулинарен базар. Възпитаници от всички класове на образователното заведение, дружно със своите преподаватели, сплотиха сили и подготвиха собственоръчно изкушаващи сетивата печива и деликатеси.
 
Младите кулинари подредиха изложбата си тъкмо в 12:00 ч. на пл. " Акад. Николай Хайтов в Асеновград и единствено за малко повече от час всичко бе разпродадено, с благотворителна цел. Сумата ще бъде дарена на " Българската коледа " и за идеята " Приятели, помагайте! ".
 
 С благотворителен базар възпитаници от Асеновград оказват помощ на нуждаещи се С благотворителен базар възпитаници от Асеновград оказват помощ на нуждаещи се Източник: Община Асеновград
Цените бяха алегорични, а хора от разнообразни възрасти се включиха в благородната идея. Вкусотиите бяха приготвени по време на образователната процедура на специалностите " Ресторантьор " и " Готвач ". Сред кулинарните изкушения в коледния базар имаше обичайните за рождествената софра саралия, пита, курабии, сарми, баница, както и дребни сладки, кейкове и приготвяният в Германия обичаен за Коледа сладкиш - щолен.
 
Освен всички вкусотии, учениците бяха подготвили и ръчно направени сувенири за декорация. Предложени на посетителите бяха коледни венци, играчки за елха и други забавни и ексцентрични декорации, които да придадат уют в дома или офиса.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР