Ученици от клуб за занимания по интереси Млад журналист“ към

...
Ученици от клуб за занимания по интереси Млад журналист“ към
Коментари Харесай

Бъдещи малки журналисти от II ОУ „Димитър Благоев“ гостуваха в кабинета на кмета Илко Стоянов

Ученици от клуб за занимания по ползи „ Млад публицист “ към II ОУ „ Димитър Благоев “, с ръководители Юлия Манасиева и Деляна Цветанова, организираха самобитно изявление с кмета Илко Стоянов.

Малчуганите от 5 „ А “ клас бяха подготвили въпроси, свързани с ежедневните провокации пред кмета, ръководството, визията на общинското управление за развиването на Благоевград и доста други.

Малките публицисти попитаха още „ Трудно ли е да бъдете кмет? “, „ Каква беше атмосферата, която заварихте, когато встъпихте в служба “, „ Обикаляте ли града, с цел да се запознаете с проблемите? “ и така нататък

„ Във всеки един миг, когато имам опция, излизам и се срещам с хората, както в центъра и кварталите, по този начин и по селата. Считам, че това е извънредно значимо. Кметът е човек като всички останали и с цел да си свърши работата добре би трябвало да е наясно с съответните проблеми на жителите. Ето за какво той би трябвало да бъде измежду хората “, разяснява Стоянов и акцентира, че поради компликациите в всекидневието, срещите с децата са измежду главните неща, които го зареждат с позитивна сила.

Малчуганите демонстрираха интерес към концепцията на кмета за основаване на съвременен аквапарк и показаха вяра, че сходно място за развлечение ще има допустимо най-скоро в регионалния център.

Стоянов бе подготвил и дарове за учениците, а на финала всички направиха обща фотография за спомен.

„ Кабинетът ми постоянно е отворен за децата на Благоевград, без значение от наситената стратегия и неотложните задания. Вие сте нашето бъдеще, а и нашето бъдеще зависи от Вас “, акцентира кметът Стоянов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР