Ученици от ДФСГ Интелект-гр. Плевен взеха участие в инициативи по

...
Ученици от ДФСГ Интелект-гр. Плевен взеха участие в инициативи по
Коментари Харесай

Ученици от Плевен участваха в инициатива за зелено планиране на града

Ученици от ДФСГ " Интелект " -гр. Плевен взеха присъединяване в начинания по план " ЗАедно ПЛанирамЕ В зелЕНо ", осъществен от Вероника Георгиева - студентка в СУ " Св. Климент Охридски “ и някогашен ученик на гимназията, отличник на Випуск 2020.  


Георг Спартански предложения новоизбраните плевенски депутати на среща
Кметът на Община Плевен предложения на среща деветимата новоизбрани депутати от Плевенски многомандатен регион. „ Доверието, гласувано...
Прочети повече
Проектът е в взаимно партньорство с Ротаракт клуб Плевен-Центрум и финансовата поддръжка на Български фонд за дамите, а тематиката е обвързвана с опазването на околната среда и екологичната правдивост. Програмата включва образуване на начинания, включващи викторина върху въпроси от разнообразни предметни области като география и стопанска система и химия и запазване на околната среда, както и полемика по тематики, обвързани с преработването и настоящи проблеми за замърсяването.  



Във всеки от класовете, в които се организира, викторината провокира огромен интерес и бурни безредици измежду възпитаниците на гимназията, които демонстрираха познания и забележителен състезателен хъс. За всички присъединили се възпитаници са планувани документи за присъединяване и екологични дарове. Предстои и засаждане на декоративни фиданки в учебния двор напролет.

Още от ПЛЕВЕН:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР