Ученици от 5, 6 и 7 клас от ОУ Д-р

...
Ученици от 5, 6 и 7 клас от ОУ Д-р
Коментари Харесай

Ученици от ОУ „Д-р Иван Селимински“ посетиха Община Сливен

Ученици от 5, 6 и 7 клас от ОУ „ Д-р Иван Селимински “, дружно с класните си ръководители, посетиха Община Сливен.

Там те бяха признати от зам.-кмета по филантропичните действия Пепа Чиликова, която ги поздрави за открития урок по родолюбие и посочи значимата роля на Сливен за страната през годините – от предишното до през днешния ден.

„ Сливен е бил водещ възрожденски и промишлен център, отечество на родолюбиви българи и будители. Пожелавам ви постоянно да се гордеете с него, да го носите в сърцето си, да го обичате “, съобщи по време на срещата си с учениците Пепа Чиликова. Тя ги срещна с главните функционалности на кмета на общината Стефан Радев и част от звената на институцията. В рамките на обиколката гостите посетиха зала „ Май “, където обичайно се организират съвещанията на Общински съвет-Сливен, Ритуална зала за бракосъчетанията и Центъра за административно обслужване.

Пред зам.-кмета те споделиха най-хубави усещания от визитата си в Общината. То е част от самодейността на учебното заведение във връзка 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност. Освен урок по родолюбие, тя включва урок навън, при който децата в извънучилищна среда имат опция да приложат на процедура наученото и да придобият нови познания. В рамките на деня те споделиха още, че са съумели да посетят едни от най-емблематичните места на Сливен – площадите „ Хаджи Димитър “ и „ Васил Левски “, Регионален исторически музей „ Д-р Симеон Табаков “, Драматичния и Държавния куклен спектакъл, Галерия „ Май “ и други
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР