Ученици от 2 клас, 3 клас и 4 клас от

...
Ученици от 2 клас, 3 клас и 4 клас от
Коментари Харесай

Ученици от Козлодуй дариха храна на приюта за бездомни кучета /снимка/

Ученици от 2 клас, 3 клас и 4 клас от СУ „ Св.св. Кирил и Методий “ в Козлодуй, дружно с техните родители и учители завършиха своя самодейност под наслов „ Четири лапи “. Тя стартира във връзка Деня на толерантността през месец ноември, с концепцията да бъдем положителни към животните, тъй като те имат потребност от нас и от нашите грижи.
Учениците събраха общо 400 лв.. За тази сума бе закупена храна /14 чувала гранула и 100 консерви/, която бе дарена на приюта за кучета „ Верен другар “ в Козлодуй.
На срещата Силвия Атанасова, която се грижи за всичките 200 кучета в приюта, сподели на децата какъв брой доста внимание изискват изоставените животни, за които не се замисляме къде отиват, откакто попаднат на улицата. Г-жа Атанасова описа на дребните възпитаници за кучешките несгоди и за желанието на доста хора да си оставят там към този момент „ ненужния “ домакински любим, а места няма. Тя подари на всички присъстващи деца дребни подаръчета и благодари за ученическата благотворителна акция.
Атанасова пожела и отсега нататък да продължи самодейността за среща с възпитаници от нашето учебно заведение, с които да разговоря по въпроси, вълнуващи както деца, по този начин и възрастни “, допълниха още от образователното заведение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР