Ученици и учители от СУ "Св.Св.Кирил и Методий" - Пловдив

...
Ученици и учители от СУ "Св.Св.Кирил и Методий" - Пловдив
Коментари Харесай

Ученици от СУ Св.Св. Кирил и Методий изненадаха пловдивчани с Коледен концерт

Ученици и учители от СУ "Св.Св.Кирил и Методий " - Пловдив проведоха необикновено Коледно празненство в търговски център "ГРАНД " в града. Те изненадаха пловдивчани с празнична стратегия, която включваше радостни коледни песни, танци и авторски осъществявания на рок.
Детски хор " Лоли-поп " и вокална група " Лоли-поп 7 " с началник Евелина Палакова извършиха обичайните за Рождество Христово песни и заредиха присъстващите с доста въодушевление. С известни рок части, под звуците на електрически китари, се показаха учениците на Цветан Карабов. На финала вокална групировка " Фолклория ", с началник Здравко Мандаджиев зарадва гостите е с обичайно българско хоро, на което се хванаха всички.

Специални посетители на празника бяха Дядо Коледа и Снежанка, които се бяха погрижили всички деца да получат мечтаните дарове. " Еко учебно заведение на щастието " e девизът на СУ " Св. св. Кирил и Методий ".

Основано през 1971 година, то е неповторимо с профилираното образование на артисти и инструменталисти в региона на поп и джаз, класическа и национална музика, хореография, осведомителни технологии с британски език, специалност " Дизайнер ", специалност,,Танцьор ". То е единственото в района с проучване на гръцки език. Възрожденският дух в учебното заведение съществува в сърцата на учениците и учителите, които поддържат живи всички празници и обичаи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР