Учените твърдят, че фигурата на жената може да говори за

...
Учените твърдят, че фигурата на жената може да говори за
Коментари Харесай

Как са свързани фигурата и характера на жената?

Учените настояват, че фигурата на дамата може да приказва за чертите на нейния темперамент. Нека да разберем тайните, които крием от другите, само че те са раздадени от фигура.

1. Фигура с естествена специфичност

Жените с сходна фигура обичат да подлагат на критика другите. Това се дължи на обстоятелството, че те имат вродено възприятие за хубост. Момичетата са източници на хубост от раждането. Те са необикновено изборни в метода си към дизайна, облеклото и качеството на околната среда. Страстта да споделят негативни неща на хората им оказва помощ да създадат доста врагове.

2. Ако фигурата е наклонена към цялост

Момичета с сходна фигура са необикновено дружелюбни, тези към тях ги обичат. Но от време на време се пробват да употребяват, злоупотребяват с добротата си. Такива дами имат вродено възприятие за комизъм. Те могат да бъдат закалени, само че бързо се отдалечават, злото не се крие дълго време. Такъв човек ще бъде в центъра на вниманието, всеобщата обич, ще стартира да получава единствено наслаждение от него.

3. Правоъгълна форма

Много девойки с сходна фигура се смятат за скромни. Те не обичат да се извеждат на напред във времето. Те се характеризират с разнородни комплекси и неустановеност в себе си. Други ги възприемат като „ бодливи таралежи “. Но те имат необикновено разбираща и благоговейна душа.

4. Форма на круша

Дамски гривни от дърво
Момичетата с такава фигура постоянно са доста уверени в себе си. Те обичат да поддържат връзка с други хора, в обществото са на драго сърце. Те са склонни към настойничество и надзор над близки, родственици. Те са безконечен източник на обич към околните. За тях е значимо да не задушават хората с грижите си, с цел да не заобикалят общуването.

5. Формата на часовниците

Обичайно е дамите с такава фигура да бъдат обективни и мъдри в живота. Някои хора считат, че могат да бъдат безразлични, лекува хората невъзмутимо. Такива дами се пробват да поддържат връзки с „ верните хора “. Лошите толерират със студеното отношение от другите.

6. Ако момиче има фигура, сходна на кръг

Такива дами са необикновено темпераментни. Те обичат завършения, пътувания, чат с нови хора. Оптимизмът е тяхната отличителна линия.

7. Формата на триъгълник

Момичетата с сходна фигура са мощни и самостоятелни. Трудно е да намерите по-амбициозни персони. Те са непредсказуеми, могат да употребяват разнообразни подходи за реализиране на цели.

Всички дами са доста разнообразни. Важно е да знаете и обмисляте своите достолепия, с цел да ги развиете. Да имаш задоволително мъдрост, с цел да скр

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР