Учените са доказали, че човек сам се настройва за победа

...
Учените са доказали, че човек сам се настройва за победа
Коментари Харесай

Силата на надеждата: 7 трика, които повишават жизнеността 240 пъти

Учените са потвърдили, че човек самичък се настройва за победа или проваляне. Науката за оцеляване и победа би трябвало да се усвои добре, или по-скоро, би трябвало да знаете клопките, които би трябвало да избягвате.

Как да останем спокойни във всяка обстановка

Науката е потвърдила, че вярата не е празна фраза. Плацебо резултатът играе значима роля, тясно обвързвана с феномена вяра, в палиативните грижи. В всекидневието вярата в триумфа и това, което вършиме, съгласно статистиката усилва възможностите на човек с 50%.

Как да оставим предишното

Надеждата и знанието, че можете да бъдете избавени, усилват жизнеността 240 пъти. Често човек се избавя с помощта на знанието, че може да излезете от всяка безизходност. Ето за какво опитът е толкоз значим за хората. Основното е да извършите верните заключения.

Самохипноза за здраве и триумф
Остават ни още 100% вяра
Уважаеми читатели, това е един коментар за вярата, която съвсем на непрекъснати тласъци се пробват да ни лишават. Било то през отвратите...
Прочети повече
Пациентът идва с проблем, под внушаемост му се споделя, че може всичко. В 95% от случаите той реализира резултати. Експертите означават, че даже ритуалните танци измежду чукчите и индианците не са нищо повече от облекчение на напрежението, механизъм на психорегулация. Самохипнозата също може да бъде ефикасна. Водени от метода на Бехтерев, би трябвало да сте в среда, в която никой няма да ви безпокои за половин час, да изключите телефона и всичко, което нервира. Отпуснете ръцете си, очите си, по-късно започнете да се самоубждавате, че всичко ще мине добре.

Отървете се от негативизма

Токсичната и отрицателна среда безусловно изяждат човек жив - от стрес мозъкът му се трансформира в гъба, а жизнеността пада до нула. Оказва се, че всеки положителен човек покачва жизнеността и успеваемостта на всеки итощен до най-малко.

Всеки негативен нов прочут нанася 50% вреди у човек. Огледалните неврони в мозъка ни карат да имитираме това, което е към нас. И в случай че край нас има отрицателни хора, те неизбежно ще заразят със своята отрова. Поток от негативност с дълготрайност 30 минути или повече е кадърен да убие хипокампалните неврони. А точно те дават отговор за вземането на решения. Враговете към нас усилват риска от развиване на проблеми със сърцето и кръвоносните съдове с 34%.

Въображението в логиката на психиката
Историята на един изстрадан оптимизъм
Велина Стефанова е майка на десетгодишно момче, изумено от рядко заболяване - толкоз рядко, че името му е непроизносимо, а общо в цялостен...
Прочети повече
Известният физик Алберт Айнщайн сложи въображението над знанието и го назова същинският знак за просветеност. Въображението написа сюжета и тогава индивидът става режисьор на личния си филм. Най-вероятно това ще бъде драма, само че развиването на сюжета зависи напълно от самия човек.

Как бързо да се откажем от пушенето и други " просветителни " способи

Учените от дълго време са потвърдили, че никотинът свива кръвоносните съдове и въздейства отрицателно върху действието на сърдечно-съдовата система като цяло. Никотинът, съгласно невролозите, има сходен резултат върху мозъка - инхибира когнитивните процеси и, по-просто казано, инхибира човешкото развиване, като незабелязано визира кръвоносните съдове.

Въпрос на живот и гибел

Решаващият фактор, който може да поддържа вярата в личните сили, е пренебрежителното отношение към неуспеха. Житейските обстановки не би трябвало да се възприемат като въпрос на живот и гибел и човек би трябвало да бъде по-спокоен за дребните разочарования - тогава няма да пострада нито физическото, нито психическото здраве

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР