Учените отдавна са доказали, че идеалното женско тяло трябва да

...
Учените отдавна са доказали, че идеалното женско тяло трябва да
Коментари Харесай

Учените казват, че именно така трябва да изглежда идеалното женско тяло

Учените от дълго време са потвърдили, че идеалното женско тяло би трябвало да наподобява точно по този начин. Само погледнете тези форми!

 Кели-Брук

Хората са привикнали със строгите стандарти за хубостта на моделите. Запознайте се с Кели Брук – тя е просто зашеметяваща дама, която е по едно и също време модел и актриса.

Но чакайте малко, тя е изцяло друга от останалите. И знаете ли какво?! Тя може да бъде открита на кориците на доста фешън списания. А учените единомислещо настояват, че това е „ идеалното “ женско тяло.

 идеалната-женска-фигура

Разбира се, има различия по този въпрос. И, с цел да бъдем съответни “, учени от Тексаския университет провели изследване. Били наети стотици дами с разнообразни фигури, които били съпоставени по доста параметри. Една от тях била Кели Брук.

Нека разгледаме по -отблизо нейните ограничения: с височина 168 см дамата има обиколка на ханша 92 см, гърдите са 99 см, а талията – 69 см. Размерът на обувките – 40. Сутиен от 5 -ти размер пасва съвършено на бюста й.

 Кели-Брук

А вие какво ще кажете?! Както се оказа, множеството хората при типа на тази фигура реагират с „ би трябвало да отслабнете с няколко кг “. Но точно а тази форма, както се оказва, вие сте най -близо до идеала.

Експериментът взел поради доста параметри като положението на косата, закръглеността на тялото, формата на носа и дължината на краката.

 Кели-Брук

Но най -важното е естествената хубост. Няма неестествени форми, няма интервенции или операции със силикон.

Кели от своя страна споделя, че в действителност желае да бъде като дамите през 50 -те години. Според нея тогава те са изглеждали доста по -добре от сегашните модели. Тя рядко върви на фитнес и като цяло не следи за фигурата си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР