Учените може би най-сетне имат идея как биха изглеждали извънземните.

...
Учените може би най-сетне имат идея как биха изглеждали извънземните.
Коментари Харесай

Как изглеждат извънземните

Учените може би най-накрая имат концепция по какъв начин биха изглеждали извънземните. И наподобява, че има възможност те да са шокиращо познати за нас хората, съгласно нова доктрина на учени от университета в Оксфорд, представена от „ Лайв Сайънс “ (Live Science).

ВИЖТЕ В СНИМКИ МЪЖЪТ, КОЙТО ДАДЕ ЛУДИ ПАРИ, ЗА ДА ПРИЛИЧА НА ИЗВЪНЗЕМНО

Често човечеството си показва извънземните същества като странни мощни чудовища или сиви хуманоиди, или машини за ликвидиране, наподобяващи на инсекти. Но

ново проучване на учени от Оксфорд допуска, че те може да наподобяват на нас доста повече, в сравнение с допускаме .

Руски космонавти описват стряскащи истории за космоса

Нова доктрина: Не срещаме извънземни, тъй като спят

Проблемът да си представим живота на други светове е, че за жалост имаме единствено един образец, от който да тръгнем – нашият личен свят. Ето за какво ние сме склонни да си представяме нещо, което наподобява на нас или на нещо друго на Земята, само че няма гаранция, че това в действителност е по този начин.

Новото изследване ползва теорията за еволюцията, с цел да отговори на въпроса по какъв начин биха изглеждали извънземните. Животът на други планети евентуално е обект на натурален асортимент, тъкмо както живота на Земята. Ако това е по този начин, то е доста евентуално да има общи неща.

„ Основната задача на астробиолозите (хората, които учат живота в космоса) е да помислят по какъв начин би изглеждал извънземния живот “, споделя Сам Ливайн, откривател в катедрата по зоология в Оксфорд. „ Но догатките за извънземните са сложни “, отбелязва той.

„ Ние имаме единствено един образец за живот – животът на Земята – от който да тръгнем .

Предишните подходи в региона на астробиологията са значително механични, като одобряват това, което виждаме на Земята, и това, което знаем за химията, геологията и физиката, с цел да създадем догатки за извънземните “, изяснява Ливайн.

Това е една от аргументите, заради които учените са толкоз разчувствани от опцията да намерят живот на други планети да вземем за пример – като догатката, че има извънземен живот в личната ни слънчева система на Енцелад, спътника на Сатурн. Разглеждането на друга форма на живот би посочило бездънен метод на схващане на самите благоприятни условия по какъв начин пораждат живите същества и какво значи самият живот.

„ В нашия отчет ние предлагаме различен метод, който е да използваме теорията за еволюцията, с цел да създадем прогнози, които са самостоятелни от земните елементи “, споделя Ливайн. „ Това е потребен метод, защото теоретичните предсказания ще се ползват за извънземни, които живеят на силиций, нямат ДНК и вдишват азот, да вземем за пример “, споделя той.

Предполагайки, че извънземните са обект на същия натурален асортимент като нас ,

учените могат да стигнат и до други заключения. На Земята комплицирани типове са зародили вследствие на това, което се назовава основен преход – рискови събития, които принуждават обособени организми да се трансфорат в по-висш, по-сложен организъм.

Какво споделя българската пророчица Ванга за извънземните, чуйте във видеото горе.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР