Учените изразиха загриженост, че остатъчната тревожност заради може да е

...
Учените изразиха загриженост, че остатъчната тревожност заради може да е
Коментари Харесай

Страховете може да попречат на някои хора да се реинтегрират в обществото след пандемията

Учените показаха угриженост, че остатъчната тревога поради може да е довела до това някои хора да развият компулсивни хигиенични привички, които биха могли да им попречат да се реинтегрират във външния свят, макар че хоспитализациите и смъртните случаи на във Англия понижават. Това написа английският вестник The Guardian, представен от организация " Фокус ".
Концепцията за „ синдрома на тревога поради Covid “ е теоретизирана за първи път от професорите предходната година, когато Ана Никчевич от университета " Кингстън " и Маркантонио Спада от Лондонския университет „ Саут Бенк “ виждат, че хората развиват избран набор от черти в отговор на пандемията.
 Италия разхлабва ограниченията против ковид Италия разхлабва ограниченията против ковид
Считано от 26 април 2021 година Италия вкарва облекчения на ограниченията против ковид в страната като в това число се позволява свободното...
Тревожният синдром се характеризира с компулсивна инспекция за признаци на, отбягване на публични места и натрапчиво разчистване, модел на „ неадаптивно държание “, общопризнат при започване на пандемията. Сега откривателите предизвестиха, че натрапчивото безпокойствие и избягването на закани, в това число нежеланието да се придвижвате с публичен превоз или почистването на дома с часове, няма да отшумят елементарно, даже когато коронавирусът бъде подложен под надзор.
„ Страхът е естествен. Ти и аз би трябвало да се опасяваме от вируса, тъй като е рисков. Разликата обаче във връзка с развиването на психопатологичен отговор е дали в последна сметка се прекалява по способи, които ви заключват в страха “, сподели Спада. „ Моето очакване е, че ще имаме огромни групи от популацията, които заобикалят повторната социална реинтеграция и непрестанно се тревожат за вируса през идващите месеци, без значение дали са имунизирани, или не ".
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР