Ученикът, ударил с кол учителя си по английски език в

...
Ученикът, ударил с кол учителя си по английски език в
Коментари Харесай

Ученикът, ударил учител с кол, се извини, бил афектиран

Ученикът, блъснал с прът учителя си по британски език в гимназия в Садово, призна виновността си и сподели, че съжалява. Ученикът се е извини, само че сподели, че е бил обиден, по тази причина излязъл, взел кола и е блъснал учителя си.

„ Почна да вика, аз се изнервих и го ударих”, изясни Атанас. Той изиска делото против него да бъде гледано по съкратената процедура.

В последния миг обаче Районният съд в Асеновград реши, че това не е задоволително за изговаряне на присъдане, не са изяснени всички условия и отсрочи делото. Следващото съвещание е планувано на 13 октомври, съобщи коресподентът на bTV в района.

Тогава би трябвало да прегледани записите от охранителните камери в учебното заведение и да бъде донесено главното материално доказателство – колът, с който Атанас е блъснал преподавателя си.

Той е с дължина метър и половина. На въпрос от кое място се е появил колът, ученикът съобщи: „ Намерих го на открито, един клон”.

17-годишният Атанас Георгиев е застрашен от присъда до две години отнемане от независимост. Прокуратурата е безапелационна, че ще желае дейно наказване, защото закононарушението е осъществена с особена смелост и надменност.

До идващото съвещание 17-годишният юноша ще бъде в поправителния дом в Бойчиновци.

Близките му настояват, че бил добър възпитаник, което се виждал от обстоятелството, че се е стигнало до XII клас.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР