Ученикът от Садово, който преби с дървен кол учител по

...
Ученикът от Садово, който преби с дървен кол учител по
Коментари Харесай

В Районния съд в Асеновград започна делото срещу ученика, пребил с дървен кол учител

Ученикът от Садово, който преби с дървен прът преподавател по британски език в Професионалната гимназия по селско стопанство, съобщи, че съжалява за случилото се и желае да се извини на преподавателя. В Районния съд в Асеновград през днешния ден стартира делото против младежа. Прокуратурата упорства той да получи дейно наказване поради високата социална заплаха на действието.

Срещу 17-годишния Атанас Георгиев са повдигнати две обвинявания - за безчинство и за нанасянето на лека телесна щета на учителя Антон Велков , както и за опит за нанасяне на удари на друга учителка и отправяне на хули и закани към преподавателите. Съдът изиска от РПУ на идващото правосъдно съвещание дървения прът, с който Атанас е блъснал по главата своя преподавател, да бъде прибавен като материално доказателство.

Освен това от дирекция " Социално подкрепяне " в Първомай би трябвало да показват пред магистратите отчет за Атанас Георгиев.

Делото стартира по съкратеното правосъдно произвеждане. Това значи, че Атанас признава напълно обстоятелствата в обвинителния акт.

Следващото правосъдно съвещание е планувано за 13 октомври.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР