Ученикът от Пловдив, който беше заснет да се гаври със

...
Ученикът от Пловдив, който беше заснет да се гаври със
Коментари Харесай

Решиха съдбата на келеша, тормозил учителка в Пловдив

Ученикът от Пловдив, който беше сниман да се гаври със собствен преподавател, ще бъде изместен в друго учебно заведение.
Решението е било взето преди казусът да придобие социална известност, а това не е било първото му нарушение, осведомиха от управлението на СУ „ Паисий Хилендарски”.
„ Тази изява ние дефинираме като метод на изложение на мощна страст, превъзбуда, даже наслада. Случвали са се и други сходни прояви, с други учители – по време на междучасие. С това момче ние сме работили всекидневно, с цел да тушираме тази изява не неговите емоции”, сподели зам.-директорът на СУ „ Паисий Хилендарски” Мариана Джонгалова в ефира на bTV.
По думите на управлението, държанието на ученика не е нападателно. Според тях момчето има здравословни проблеми.
Директорът на учебното заведение Илия Къртев добави, че дейностите на ученика са уронили престижа на образователното заведение, по тази причина е и взето решение той да бъде изместен.
„ Има усъвършенстване в държанието му, само че времето, за което беше при нас беше малко. Повече бяха отрицателните прояви от негова страна, в сравнение с позитивните. Майката е съгласна, подписала е всички нужни документи”, добави Къртев и съобщи, че за момчето ще бъде подобаваща самостоятелната форма на образование.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР