Ученикът бил подтикнат от трима свои съученици. След като изпил

...
Ученикът бил подтикнат от трима свои съученици. След като изпил
Коментари Харесай

Линейка Влачи Ученик В Бургас. Когато Разберете Истината Ще Побелеете! До Къде Се Докарахме!

Ученикът бил подбуден от трима свои съученици. След като изпил към 300 мл ракия, му прилошало. Приет е в болница незабавно, където му е оказана здравна помощ. Вече е вкъщи си, само че към момента не е в клас. Очаква се в понеделник да бъде в учебно заведение, заяви шефът на гимназията Павлина Градишка пред " Бургасинфо ".

Ръководството на учебното заведение и психолози работят по случая. Уточнява се кой каква виновност има.

Първоначално учениците, забъркани в грозната сцена, давали уклончиви пояснения, само че последователно обстоятелствата се изяснявали.

" Станало е не навръх територията на учебното заведение, в огромното междучасие. Имало е други деца, работим с всички. Изясняваме кой каква виновност има, ще се напишат писма, публично ще се поканят родителите на чуване, а след това ще има Педагогически съвет. Със сигурност ще има санкции и то по-сериозни “, сподели директорката пред Вurgasinfo.

Тя е безапелационна, че ученикът е бил подбуден.

„ Точно това е неприятното. Той не е човек, който използва алкохол. Това са деца “, добави тя.

Според връстници на пострадалото момче, то е било извънредно непретенциозно и постоянно било обект на насмешки от съученици. Казали му да изпие ракията, като против това ще получи известна привилегия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР