Ученик откри ценна и я върна на нейния собственик. Младежът

...
Ученик откри ценна и я върна на нейния собственик. Младежът
Коментари Харесай

Ученик откри часовник за 20 000 долара в Сидни и го върна

Ученик откри скъпа и я върна на нейния притежател. Младежът разкрил изгубения часовник на стойност 20 000 $, заровен в пясъците на известен плаж. Вещта била владеене на възрастен мъж, който останал унищожен, откакто изгубил скъпия си Cartier Santos от 1975 година Часовникът изпаднал от джоба му, когато го свалил за ежедневното си плуване на плажа Балморал, който се намира край Сидни.
Прочетете още
Семейството на мъжа се обърнало за помощ към британците Саймън Шейв и Меган Бръмър за намирането на часовника, тъй като двойката разкрили доста полезности, които били изгубени на плажа.
 
10-годишният наследник на британците Джош също решил да се включи в търсенето и да опита шанса си, употребявайки металодетектора си.

Въоръжени с устройството и весло, ученикът и татко му се насочили към плажа този вторник. Металотърсачът почнал да вибрира след минути и не след дълго часовникът бил открит на цели 20 см дълбочина в пясъка. Това станало покрай стълби, които водят към плажа.

„ Слязох с татко ми и преди той да успее да седне, незабавно получих първия сигнал на детектора “, споделя ученикът пред австралийски медии. " Мисля, че очакваше да останем там доста по-дълго ", добавя той.

Момчето има металодетектора единствено 18 месеца. Благодарният притежател наградил Джош с неназована сума пари - като премия за неговата почтеност.

„ Той беше истински  благополучен “, добавя Джош. Майката на ученика също е щастлива поради скъпоценната находка на сина си, както признателния притежател и фамилията му.

" Татко купи часовника във Франция преди 40 години и това е едно от най-ценните му притежания “, споделя синът на мъжа пред Mosman Collective.

„ Добрите неща се случват на положителните хора и това младо момче да покаже такава почтеност няма да бъде забравено “, добавя той.

Семейството на момчето са запалени гмуркачи, които са разкрили десетки изгубени движимости в Балморал единствено това лято, в това число телефони, няколко часовници и електроника.

Майката на Джош съумяла да открие брачната халка на екскурзиант, изгубена на дъното на океана по време плуване през януари. Седмици преди този момент нейният сътрудник разкрил дамски пръстен, който се оказал скъп подарък.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР