Ученик от училището в Розъндейл, Великобритания, засече свои приподаватели да

...
Ученик от училището в Розъндейл, Великобритания, засече свои приподаватели да
Коментари Харесай

Ученик хвана учителите си да правят секс на катедрата

Ученик от учебното заведение в Розъндейл, Англия, засече свои приподаватели да вършат секс на катедрата, откакто се появил без да го чакат по време на почивка, написа The Sun.

Учителите в началото отричали, само че след избухналия скандал били уволнени. 44-годишната учителка по британски език Джудит Рамсдейл и 42-годишният химик Пол Бланд изневерявали на съпрузите си на работното си място, когато ги видял ученикът.

Педагозите очевидно не очаквали такова развиване на събитията и му споделили, че не е трябвало да вижда това. Подрастващият незабавно донесъл на родителите си, които почнали абсурда в обществените мрежи. " Нещастното момче може да бъде травмирано за цялостен живот от това, което е видяло, " пишат някои от мненията.

Заловените да вършат секс педагози пробвали да отрекат, само че това не помогнало - учебната администрация ги отстранила от работа, до момента в който казусът се обясни. Две седмици по-късно те сами решили да изоставен образователното заведение - вероятно за решението им съдействал и видеозаписът от охранителна камера, който бил открит. Допълнително наказване обаче няма да има. 
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР