Ученик от Софийската духовна семинария беше зверски пребит в центъра

...
Ученик от Софийската духовна семинария беше зверски пребит в центъра
Коментари Харесай

Пребиха зверски ученик в центъра на Ловеч

Ученик от Софийската духовна семинария беше свиреп пребит в центъра на Ловеч. Младежът имал среща с другарка, когато бил обграден от шестима души, които го нападнали пред голям брой очевидци.

На 31 октомври Росен Нечов се прибира в родния си дом в Ловеч. Разказва, че преди този момент с него се свързала някогашна съученичка от началното му учебно заведение и го помолила да се видят в центъра на града.

Отишъл там със сестра си, само че с изненада разкрил, че момичето не е на посоченото място, a единствено нейна другарка и шестима младежи. Един от тях бил някогашният й другар. Росен бива заобиколен и атакуван, оповестява.

Ударите не престават даже откакто Росен изпада в безсъзнание пред очите на десетки очевидци. Никой не му помога.

Момчето е превозено до болница, където престоява няколко дни на системи. Освен изпочупени зъби и голям брой синини, младежът изпитва компликация при хранене.

След случилото се някогашната му съученичка не му се обажда.

От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч оповестиха, че причинителите са открити и разпитани.

Материалите по случая ще бъдат предадени на Районната прокуратура в града, а оттова ще преценяват дали ще има следствие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР