Ученик от клас за деца със забавено психическо развитие рани

...
Ученик от клас за деца със забавено психическо развитие рани
Коментари Харесай

Ученик наръга двама и подпали класната стая

Ученик от клас за деца със забавено психическо развиване рани двама души в учебното заведение си в град Стерлитамак в съветската република Башкортостан, след което се намушка с нож и подпали помещението, заяви ТАСС, като се базира на федералното разследване и източник от локалните органи на реда.

По предварителни данни 17-годишният юноша влезнал в кабинета по информатика, където се намирали съучениците му, срязал с нож ръката на едно момиче и наранил учителката, след това разлял в стаята бензин и го запалил, а в това време и се намушкал.

Друга ученичка, изплашена, скочила от втория етаж. Нападателят и тримата потърпевши са настанени в лечебни заведения. Бензинът изгорен бързо и в постройката не е избухнал пожар.

Следствените органи работят по случая. Образувани са две наказателни каузи: против ученика причинител - за опит за ликвидиране, и за немарливост по работа - против длъжностни лица от органите за предварителна защита на престъпността измежду малолетните. Според федералното разследване тези органи са били сезирани преди по отношение на нападателно държание от страна на младежа.

Ръководителят на Башкортостан Рустам Хамитов отпътува за местопроизшествието, заяви за ТАСС неговият прессекретар Фанур Ягафаров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР