Ученик от 12 клас на Софийската духовна семинария Св. Иван

...
Ученик от 12 клас на Софийската духовна семинария Св. Иван
Коментари Харесай

Два счупени зъба и множество синини заради съобщения във Фейсбук

Ученик от 12 клас на Софийската духовна семинария " Св. Иван Рилски " бе брутално пребит в центъра на Ловеч. Момчето е удряно и ритано, главно в главата, с невъзмутима свирепост от шестима младежи - някои от които са остарели познайници на полицията, написа " 24 часа ". След саморазправата Росен Нечов е вкаран в болница в мощен потрес, а за пострадванията му е освидетелстван от правосъден доктор.

По думите на момчето, то с нищо не е провокирало експанзията към себе си. Разказва, че си пристигнал от София и вечерта решили със сестра си да се разходят. Внася конкретизиране, че преди да продължи образованието си в семинарията, имал съученичка, с която били в една компания. Понякога си пишели в менсинджър напълно елементарни другарски неща. Като схванала във въпросната вечер, че Росен си е в Ловеч, тя предложила да се видят в градската градина.

Момчето и сестра му отишли на уговореното място, само че съученичката я нямало - вместо нея там били няколко девойки. Заедно тръгнали към новия храм " Св. св. Кирил и Методий ". " Когато наближихме, бяхме заобиколени от 6 момчета - четирима от тях познавам. Един от тях ме попита какво съм писал на някогашната съученичка и аз започнах да му изяснявам ", споделя Росен. Посегнал към телефона си, с цел да покаже и в този миг заваляли юмруци по лицето му. Росен бил повален на земята и всички се присъединили в ритането главно по главата му. " Стига ", молел се той, до момента в който се опитвал да се прикрие с ръце, само че ритниците не секвали. Опитал да стане и тогава мощен удар го уцелил в устата. " Припаднах и повече нищо не помня ", описа още Росен. От сестра си след това схванал, че побоят траял на всички места по сгърченото му тяло.

Заключението в здравното удостоверение е, че предните му два зъба са счупени, голям брой други са разтърсени, има синини по цялото тяло. " Може би това бе режисура, с цел да ме пребият. Но не разбирам за какво, с какво съм предизвикал такова зверско отношение ", недоумява момчето. Още по-болно му е, че това се случва пред храма, където е отслужил първата си литургия с отец Михаил. Той е измежду положителните възпитаници в Семинарията и получава стипендия за триумф. И защото мощно има вяра в Бога, отдава спасението си на смирението в душата си. За случая са известени полицията и Районна прокуратура-Ловеч, където е импортирана тъжба. Росен и майка му мощно се надяват, че побойниците ще получат заслужено наказване, с цел да не пострада и различен почтен.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР